Rólunk

/Rólunk
Rólunk 2018-07-25T11:50:15+00:00

A HALLER s.r.o. 1997-ben alakult, és pénzváltással foglalkozik. Szeretnénk haladni a korral, ezért kezdtünk el foglalkozni kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin stb.)váltással is.

A HALLER s.r.o.-nál mindig az ügyfél és a kriptovaluta tulajdonos érdekei az elsődlegesek. Elkötelezettek vagyunk, hogy megvédjük a kriptovaluta tulajdnonos érdekeidet, a kriptovaluta váltás népszerűsítésétől a termékajánlattól kezdve a kriptovaluta értékesítés utáni szolgáltatásokig és a panaszok kezeléséig.
Alkalmazottaink és technológiánk napra kész annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink és minden kriptovaluta tulajdonos számára.

Mivel a kriptovaluták árfolyama és feltételei mindent pillanatban változhatnak, ezért szinte lehetetlen számunkra teljesen automatizálni a készpénzre váltás folyamatát.

A HALLER s.r.o. 1997-ben alakult, és pénzváltással foglalkozik. Szeretnénk haladni a korral, ezért kezdtünk el foglalkozni kriptovaluta (Bitcoin, Etherum, Ripple, stb.) váltással is.

Személyesen tudunk találkozni cégünk székhelyén illetve telephelyén, vagy máshol telefonos egyeztetés után.

A váltás mindig a kriptovalutától függően pár perctől pár óráig tarthat.

Mint engedéllyel rendelkező szervezet, az HALLER spol. s r.o. nyilvánosan elismert, kiváló hírnévvel, minőségi szolgáltatásokkal, pénzügyi stabilitással magas biztonságával rendelkező vállalat.

Igen, telefonos egyeztetést követően informáljuk Önt külföldről történő crypto pénze váltásához szükséges lépésekről. Keressen minket bizalommal.

A váltáshoz 1000,- eur-ig nem kérünk semmit, 1000,- eur felett azonosítanod kell magad valamilyen személyes okmánnyal (személyi igazolvány, útlevél).

A kriptovaluta váltás folyamata elsősorban telefonos egyeztetés alapján működik. Függ a kriptovaluta eladásától vagy vételétől, illetve a mennyiségtől.

Erős az elkötelezettségünk, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, hogy teljesen transzparenssé tegyük a kereskedés élményét.

A 1997-es alapítás óta a HALLER spol. s r.o. folyamatosan fejlődött, napjainkban egy komoly globális szolgáltatóvá érett. Hiszünk abban, hogy globális jelenlétünk segítségével bárki számára támogatást és szolgáltatást tudunk nyújtani, függetlenül attól, hogy ezt a világ mely pontján igényli.

Mint engedéllyel rendelkező szervezet, az HALLER spol. s r.o. nyilvánosan elismert, kiváló hírnévvel, minőségi szolgáltatásokkal, pénzügyi stabilitással magas biztonságával rendelkező vállalat.

Az engedélyezett vállalat teljes mértékben teljesíti az európai szintű követelményeket, ezért lehetővé teszi a határokon átnyúló szolgáltatások nyújtását.